Breu història

Dirigida, coordinada i fundada per Verónica Mª Parellada Eller, primera de la promoció 1998-2001 del Graduat en Estudis Immobiliaris i de la Construcció (G.I.I.C.) impartit per la Universitat de Barcelona (O.B.), facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, especialitats construcció, promoció i intermediació immobiliària, i amb el primer cicle d'Administració i direcció d'empreses de la mateixa facultat, i seminarista d'Estratègies d'Inversió.

Quarta empresa constituïda per la fundadora dins de l'àmbit immobiliari, la primera Pérez Parellada Promocions, S.L. de 1997, empresa eurocertificada i premi internacional d'or del "Quality Summit Award" 2004, otorgado per el  B.I.D.; segona Immobiliària Parellada Díaz, S.L. de 2001, PIME promotora de tipus familiar; i tercera Inmoworks, S.L. de 2002 dedicada bàsicament a permutes. Totes elles romanen actives a dia d'avui.

Pérez Parellada Promocions va tenir presència mediàtica al llarg del 2002 i2003. L'objecte de la mateixa té cabuda dins de l'ampli espectre d'activitats que desenvolupa Autocarta S.L. Amb Inmoworks, S.L. i InmobiliariaParellada Díaz, S.L. es realitzen col·laboracions esporàdiques en el camp immobiliari, tant en intermediació com en anàlisi d'inversions.


Objectiu i valors

El nom de l'empresa: AUTOCARTA, va sorgir del desig de plasmar el nostre objectiu principal: adaptar-nos a la mesura "a la carta" a les necessitats individuals de cadascun dels nostres clients, permetent-los negociar els nostres honoraris als serveis específics que desitgen per *nuestraparte, podent participar en el plantejament dels nostres serveis, fins i tot *anivel de consultoria, com un "self-service", per això emprem el terme"acte", tot això encaminat a la qualitat que volem oferir-li per sobre d'altres empreses del sector.

La claredat és un dels nostres principals modus operandi, i és per això que publiquem els honoraris *standard dels nostres serveis a la nostra pàgina web corporativa, per la qual està vostè navegant actualment, però malgrat això aquests honoraris són orientatius, doncs com hem apuntat en l'apartat anterior, l'adaptabilitat és un altre dels nostres valors interns, i desitgem satisfer individualment les necessitats de cada client modificant aquests honoraris a la realitat proposada de cadascun d'ells, i al servei contractat.


Nota de la fundadora

Voldria agrair l'interès a visitar la nostra pàgina i informar-se de les nostres activitats, i els convido a consultar qualsevol tipus de dubte que puguin tenir, així com a suggerir-nos millores als nostres serveis, a través de la nostra web, o bé per e-mail mitjançant el nostre formulari de contacte.

Serveis integrals<iframe src="http://static.ak.facebook.com/connect/xd_arbiter/7r8gQb8MIqE.js?versi style "border: medium none;" tabindex="-1" title="Facebook Cross Domain Communication Frame" aria-hidden="true" id="fb_xdm_frame_http" scrolling="no" allowtransparency="true" name="fb_xdm_frame_http" frameborder="0"></iframe><iframe src="https://s-static.ak.facebook.com/connect/xd_arbiter/7r8gQb8MIqE.js?versi style "border: medium none;" tabindex="-1" title="Facebook Cross Domain Communication Frame" aria-hidden="true" id="fb_xdm_frame_https" scrolling="no" allowtransparency="true" name="fb_xdm_frame_https" frameborder="0"></iframe>